joi, 3 februarie 2011

Floare de malin (doar returnela)_Fa-Major

Este gata si tutorialul la Floare de Malin


8 comentarii:

  1. Multumesc din suflet ! esti meserias ! TAREEEE!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pt tot ce faci pe acest site, pt mine ca sunt incepator i-mi esti de mare ajutor ,intradevar esti meserias.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos invatanne sa devenin lautari adevarati:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo foarte interesant cred ca cel mai relevant tutorial pt noi incepatorii este cel cu perinita facut in trei variante cred pt incepatori,avansati si profesionisti bravo si o rugaminte un tutorial cu o melodie de sandu ciorba daca esti amabil multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu piese de sandu ciorba. el canta bine ce canta, dar e mai greu sa faci tutoriale la melodiile astea de banat cantate de el. spun pas la asta. altceva...

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru ca ne ajuti,ma numesc Alex am 24 de ani si nu renunt pana nu invat la clape (am mai avut o tentativa cand eram in gimnaziu). Imi este de mare ajutor ceea ce ai postat pe blog si te rog, daca ai putea face un tutorial pentru melodia "in amintirea lautarilor". (am vazut pe Youtube ceva sub numele In amintirea lautarilor2) E super melodia, iti multumesc mult !

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru tot ce faci,pentru noi incepatorii.Si eu personal iti multumesc,daca vei avea drum prin Mures poate bem o bere inpreuna.Te-as ruga daca se poate,sa faci un tutorial la,,Dansul Pinguinului" in La minor fara prea multe tril-uri. Mersi.

    RăspundețiȘtergere
  8. bravooo maestre foarte frumos:) o sa iti invat toate piesele;)

    RăspundețiȘtergere

Multumim pentru comentariu! Va mai asteptam si alta data sa va spuneti parerea.
Puteti face sugestii cu cantecele preferate si eu voi incerca sa fac un tutorial cat mai bun.
p.s. comentariile se publica dupa verificare