luni, 7 februarie 2011

Ma bate vantul ma bate

OBSERVATIE!!
Tutorialul la "Ma bate vantul ma bate" are doua parti, adica doua filmulete. Piesa este destul de dificila si cei care sunt incepatori nu cred ca o sa le reuseasca de la bun inceput. Cei care acum invata primele notiuni, le sugerez sa inceapa cu melodii mai simple. SUCCESSS!!!


TUTORIAL PARTEA I-a




TUTORIAL PARTEA a-II-a

Din experienta mea de facut meditatii ( ceva ani buni ), cred ca trebuie sa ai minim 2-3 luni de exersat la orga cantece mai simple, cate o ora pe zi, si abia atunci sa incerci aceasta piesa. Nu este interzis incepatorilor, dar le trebuie timp mai mult pentru a intelege melodia / interpretarea.

7 comentarii:

  1. multumesc pentru melodia "ma bate vantul ma bate" a esit super ... astept tutorialul. si daca se poate si melodia "de mic am fost om cinstit"salutare.

    RăspundețiȘtergere
  2. cea mai tare melodie din toate timpurile.totusi o intrebare care cred ca ne ajuta sa invatam mai binele/am repetat de sute de ori si totusi....nu seamana nici pe departe.n-o sa reusesc niciodata sa cint ca cineva ca tine dar ma ajuti mult.

    -

    RăspundețiȘtergere
  3. Recomandarea mea: vezi tutorialele la piesele mai vechi.e foarte dificil sa prinzi fara tutoriale,stiu. am sa pun si la ma bate vantul ma bate tutorial

    RăspundețiȘtergere
  4. soper tare...!
    j am o rugaminte baga id andrey_laur24 in list please..! ms ! ;) :*

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place piesa,dar nu sunt tutoriale..te rog frumos daca poti adauga :)

    RăspundețiȘtergere
  6. un tutorial va rog muuult

    RăspundețiȘtergere

Multumim pentru comentariu! Va mai asteptam si alta data sa va spuneti parerea.
Puteti face sugestii cu cantecele preferate si eu voi incerca sa fac un tutorial cat mai bun.
p.s. comentariile se publica dupa verificare