marți, 31 ianuarie 2012

Acces cu invitatie trimisa pe adresa de mail

Accesul la blog se va face in curand pe baza de invitatie.
Pentru detalii, trimiteti un mail la SRN_DINU@YAHOO.COM

8 comentarii:

  1. Salut si felicitari in primul rand,pentru munca pe care o depui si pentru timpul pe care il dedici altora.Tu probabil nu realizezi cat de mult te apreciaza pasionatii de clape,printre care si eu,un tanar de 26 de ani,care a facut Liceul de Arta(sectia muzica),si care abia acum si a facut un pic de timp si pentru el.Spun asta,deoarece de cand am terminat liceul,am luat Bac ul,iar apoi a trebuit sa muncesc pentru a mi costrui un viitor,pentru ca nu aveam posibilitate materiala.Muncesc in Italia de aproape 5 ani,iar la vara ma restabilesc in Romania,tara pe care o iubesc asa cum e,cu bune si rele,realizat material si o spun cu toata modestia,realizare plina de munca si sacrificii.Vei spune poate ”ce are ma asta,a innebunit?”,dar trebuia sa ti explic de ce abia acum a trebuit sa ma mai gandesc si la visul meu muzica.Mi am cumparat asadar o orga si am gasit materialele puse de tine,care mi s au parut venite din cer(in liceu daca invata vreunul o hora sau ceva de la un lautar,incerca sa o cante pe ”ascuns”,numai sa nu o invete ceilalti).Ca si ”marii” muzicanti de pe la noi,care ori se dau mesteri mari,ori fac pe prostii,ca nu stiu nimic.Dar persoane ca tine sunt putine,foarte putine,care si au pus pe tava timp si cunostinte.Te respect si iti multumesc!As vrea sa te intreb daca este cam tarziu acum,la 26 de ani,vazand pe youtube copii la 10 ani care deja ”mananca” clapele?Si inca ceva:tutoriale nu exista la toate melodiile,sau nu le gasesc eu,spre exemplu cafe concert,Sunt un tata batranel,Buna seara,dragii mei?Si as vrea mai multe detalii despre cum va functiona cu invitatiile,te rog.
    P.S Mi am permis sa ma adresez cu ”tu” deoarece am vazut ca esti tanar ca si mine,daca gresesc imi poti spune.
    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare..am descoperit si eu site-ul tau si e CEL MAI BUN EVER!!!..daca poti,te rog sa imi trimiti si mie invitatie pt acces permanent..ms...faci o treaba extraordinara

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut!Probabil ca esti invadat de mail-uri ca acesta, dar te rog vreau si eu acces permanent pe blogul tau.Faci o treaba de nota 1000, si cred ca sunt multi ca mine care doresc sa invete cate ceva despre clape.Ma bucur ca mai exista cineva care impartaseste din experienta.Felicitari pentru talent, esti de apreciat si mii de multumiri pentru tot ce faci pentru noi.Toata stima din partea mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. BUNA!IMI PLACE FOARTE MULT TUTORIALELE D VOASTRA SIMI PLACE STILUL DE LUCRU!DACA M ATI PUTEA AJUTA CU TUTORIALE ATAT CU MUZICA POPULARA CA ASTA IMI PLACE CEL MAI MULT.MENTIONEZ K SUNT INCEPATOR SI NU VREAU SA FAC PERFORMANTA SA CANT LA NUNTI ETC.CUNOSC CEVA TEORIE IN SENSUL K STIU GAMELE SI RELATIVELE SI ACORDURILE.MOMENTAN FAC EXERCITII DIN HANON SI CZERNY PARTITURI CU DIGITATIE PENTRU PIAN.AM O CLAPA PSR 423.CUNOSC ARMONIA DE BAZA1-4-5-1.POATE SA FIE ORICE TUTORIAL MELODII ARMONIE.MA INTERESEAZA DOAR POPUȘARA.M AM GANDIT CA ACUM IN PRAGUL SARBATORILOR A TI PUTEA FACE O FAPTA BUNA.K DESPRE BANI NU POATE FI VORBA.MULTUMESC ANTICIPAT.SANATATE MULTA

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut.. As dori si eu daca se poate sa ma inscriu la blogul dv daca se poate... multumesc mult si spor la cat mai multe tutoriale..

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua,
    As vrea si eu daca se poate sa am acces permanent la blog. Acum sunt la nivel 0 la orga si aș vrea sa invaț cate ceva. Cum m-ai sfatui sa incep? sa iau tutorialele la rand? ce sa invaț pentru inceput? scuza-ma daca gresesc cu ceva.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. pe când o hora aşa mai că la nuntă şi încă ceva eu am 35 de ani "microbu"la-m luat acum 2 ani de la un unchi care are un acordeon ... nu am reuşit să învăţ mai nimic de la el...tutorialele m-au ajutat că altfel eram la 0 ...orga o cam am de 4 luni...am pus două filmuleţe pe youtube...orgă571 poate când aveţi timp să le vedeţi..din experienţa Dnv. credeţi că la vârsta asta se poate mai mult decât balbaieli sau să mă mulţumesc cu atât_sper să nu vă deranjez prea tare

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara, doresc si eu accept pe blogul tau, permanent. Am primit o pianina si doresc sa invat putin pe ea, din copilarie doream sa invat clapele. Iata ca la 37 de ani s-a ivit ocazia.

    MS

    Esti o minune!

    RăspundețiȘtergere

Multumim pentru comentariu! Va mai asteptam si alta data sa va spuneti parerea.
Puteti face sugestii cu cantecele preferate si eu voi incerca sa fac un tutorial cat mai bun.
p.s. comentariile se publica dupa verificare