miercuri, 2 mai 2012

O sarba frumoasa

Am gasit pe internet o sarba frumoasa. Sper sa va placa. Deocamdata doar interpretarea, urmeaza tutorialul. E ceasul aproape 1 noaptea. Norocul meu ca am vecinii intelegatori, mai ales cei de deasupra :))


Noul site de tutoriale unde ne vom continua activitatea:



16 comentarii:

  1. Frumos, bravo. Am o rugaminte poti face tutorial la ,,foaie verde 5 chiperi''?

    RăspundețiȘtergere
  2. mda...este frumoasa intr-adevar!!!asteptam tutorial!

    RăspundețiȘtergere
  3. ma numesc marian ,am 28 de ani, sunt din constanta, am intrat pe blogul tau, care e f tare si bun , vreau sa invat sa cant la orga . cu ce sfaturi ma poti ajuta ? pt inceput

    RăspundețiȘtergere
  4. salut sunt ionut din Lupeni si mi-am cumparat o orga recent si cautarea de tutoriale pe net am dat de pagina ta ,dar pentru acces permanent trebuie sa iti trimit acest e-mail.Astept raspund de la tine.Eu poate voi raspunde la diferenta de cateva zile deoarece nu prea am timp sa stau pe net din mai multe motive; locul de munca si cealalta pasiune a mea radioamatorismul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut !Te rog mult de tot
    fa tutorialul la melodia ,,Satran in asfintit,, de Loredana TE ROG MULT

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos, bravo. Am o rugaminte poti face tutorial la ,,satra in asfintit''?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu merge SATRA cantata la orga. Pai de unde sa iau eu tobele alea, sau trompetele care se aud pe acolo? Oricat as incerca, nu o sa iasa nimic calumea sa semene cu ce e acolo. Aia e muica facuta de mai multe instrumente, cu opriri de ritm... eehee...complicat. ps. daca o gasesti pe undeva cantata la orga, sa mi-o arati si mie te rog!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut !Spuneti-mi si mie unde pot gasi niste boxe noi(cu garantie)Si ce marca sunt, cat cost ,dar vreau sa fie o sonoritate impecabila(sa nu depaseasca 13 mil si sa fie activa)

    RăspundețiȘtergere
  9. "Sonoritate impecabila" gasesti la boxe ca DINACORD sau MONTARBO. Astea sunt preferatele mele si ale baietilor care merg cu ele la nunti, prin praf, afara, si in restaurante si pe masini deaspura, oriunde. Dar sunt scumpe, mai ales active. In nici un caz 13 mil.
    Oricum ai omis multe lucruri:
    -puterea boxelor(pretul e mare la putere mare, logic);
    -orasul de unde vrei sa le cumperi (in Craiova e magazinul MUZICA);
    Daca nu vrei putere mare, si le folosesti intr-un local, poti incerca si marca JB Systems, BlueTech (pasiva cu statie, ca cele active au probleme, se dezlipesc condensatoarele din cauza vibratiilor), T-Box.

    RăspundețiȘtergere
  10. puterea sa fie de 500 w si vreau sa le cumpar din craiova dar vreau sa te intreb daca marca behrenger este buna de ceva

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut!Sunt un admirator al acestui sait.Vreau sa-mi iau niste boxe sckitec de pe saitul mistore-shop si nu stiu daca sunt bune de ceva -putere max 800w
    -active
    -le vreau prin fain curier
    Si as mai vrea tot de pe saitul acela un microcon fara fir la 4 mil dar nici de acesta nu stiu daca este bun.Spune-mi te rog daca este buna boxa sckitek (claritatea si sa nu fie ceva defect)TE ROG MULTSA TE UITI PE ACEL SAIT

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt tot cel cu boxa skiteh aceasta este RC15A votata cu 5 stele

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut!Vreau si eu sa stiu daca boxele skiteh cunt bune
    -sunt active
    -at maxim 800w
    -de pe siteul ministore shop
    -RC 15A marca este notata cu 5 stele

    RăspundețiȘtergere
  14. Am vazut boxele de care ziceai, arata bine, dar nu stiu ce calitate au in ele. Eu am avut niste BlueTech la care se dezlipeau condensatoarele in ele din cauza vibratiilor la putere mare; radiatorul se incingea si el f.f. rau si a trebuit sa montez in afara un ventilator mic (cooler) ca sa nu se mai taie puterea cand depasea temperatura maxima admisa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Stimate Domnule Dinu,

    Am descoperit abia astazi blog-ul dvs. si am ramas total impresionat de ce am gasit. Vreau sa va felicit din toata inima pentru ceea ce ati facut pana acum. Eu n-as fi crezut niciodata ca cineva poate investi atata efort si munca pentru a ajuta alti oameni sa-si urmeze pasiunea pe care o au si pt. a-i sprijini. Existenta acestui blog m-a facut sa sper ca poate, intr-o zi, o sa am o sansa sa ajung si eu la o performanta cat de cat acceptabila . De aceea, va rog frumos, daca e posibil, sa-mi acordati si mie acces permanent la blogul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  16. as dori si eu sa am acces permanent la site va rog,daca se poate.Faceti o treaba excelenta si sa stiti ca sunteti singurul care o face pe intelesul tuturor.va multumesc anticipat.!Bogdan korg PA80

    RăspundețiȘtergere

Multumim pentru comentariu! Va mai asteptam si alta data sa va spuneti parerea.
Puteti face sugestii cu cantecele preferate si eu voi incerca sa fac un tutorial cat mai bun.
p.s. comentariile se publica dupa verificare