sâmbătă, 15 septembrie 2012

Ghimpele - joc popular

Sugestiile celor care ne urmaresc. Jocul Popular GHIMPELE.
De la ALY.
Noul site de tutoriale unde ne vom continua activitatea:




24 de comentarii:

  1. Salut am cumparat si eu 1 boxa blue tech activa de la magainul din craiova de 300w.Si o statie behrenger de 9 mil si 6-7 lei Sunt buna de ceva?
    Pentru o nunta sau un botez?Daca voi avea probleme cu ele spune-mi si mie te rog!

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. daca ai luat boxa activa, are statia incorporata in ea, nu mai trebuie sa cumperi statie. poate doar un mixer audio.
    2. am avut o pereche de boxe blue-tech si le-am vandut pentru ca am avut multe probleme cu ele (erau tot active, si din cauza trepidatiile se dezlipeau condensatoarele din ea, si alte componente de pe placa de circuit integrat din interior).
    3. daca ai garantie si e noua, poti sa vii cu ea inapoi la magazin sa o schimbe sau sa o repare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut Sorin,numele meu este Cosmin,si sunt din com.Bala,jud.MH.As dori sa pot accesa blogul tau mai des si vreau sa stiu ce trb sa fac pt asta.Eu knt,nu am o scoala sau ceva dar d vreo 2 ani studiez,atat teorie kt si practik(dreapta si armonie).Aqm am reusit sa imi iau o orga k.pa50,2 boxe pasive 2*400,mixer si putere.Totul este nou,mai putin orga kre am luat-o d la cnv.Mergea ok,apoi s-a strikt pitch-bandul,nush ce sa ii fac,am intrerupt horele pt k mi se transpune q 1 tom mai sus singura,iar sunetele se aud zgariate,pana le schimb q altele(fluier,acord.sax.etc.).Nush qm sa o desfac,iar garantie nu am.Eu vreau sa accesez acest blog pt a invata 2 lucruri imp pe kre ink nu le stiu,si multi lautari le fac:floricele pe mel d ascultare,un fel d caffe-concert dar p fiekre ton,si mai frum,si 2,multi lautari fac ritm d sarba d ex.odata q ritmul automat din orga,in paralel,folosind doar o mana,3 degete.Mi-as dori ennrm sa invat astea d la tn si sa am acces la
    blogul uh.Scuza-mi mailul lung,dar dak poti te rog sa imi rasp neaparat.mai ales in leg q orga,ms mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. RASPUNS2: eu nu repar orgi. nu ma pricep. ce as face eu, as desface-o cu grija si as curata-o de praf cu o carpa moale de bumbac imbibata cu putin spirt, dar atentie carpa sa nu lase scame si sa fie bine stoarsa de spirt. probabil ai un contact imperfect de la praf, umezeala, mizerie, etc.
    RASPUNS3: am pus comentariul tau pe blog ca sa nu uit, am sa tin cont de propunerea ta. asa este, cu mana dreapta, peste ritmul orgii de sarba, poti sa tii masura si se aude foarte frumos, mai ales atunci cand vrei sa incepi un program de sarbe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din nou cu respect Sorin,te salut.Ms de raspuns.Eu as desface orga pt k am tot ce imi trb,surubelniţe,etc.Stiu k nu repari orgi,dar m-am gandit k avand acelasi model,d mai mult timp k mn,poate stii mai multe.As desface-o,dar nush sa scot carcasa,partea d sus,ori se scoate asa,ori trb sa descid partea d interior,cea neagra.T intreb,pt k aqolo pot deşchide,dar are 2 parti"patrate"in dreptul difuzoarelor kre nush dak sa le desfac si pe acele,dak stii ceva te rog da-mi un sfat.In al doilea rand,ms din suflet k ai pastrat mailul meu.Acel ritm d sarba suprapus p cel al orgii,sau hora etc.e superb,dar nush sa il fac,iar floricele d la mel d ascultare la felTe rog mult dak poti posta astea 2 chestii ar fii excelent.Dak stii ceva d carcasa sfatuieste-ma.pt k face urat,iar pt mn muzik e totul.In curand o sa fac parte din cei kre sunt p blogul tau,ms pt tot ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  6. salut!as vrea sa invat si eu sa cant la clape, si sincer imii sunt de foarte mare ajutor tutorialele tale! la cel cu triolete ai pus jos un link cu un blog legat de lectii de clape, dar nu pot intra pentru ca nu am invitatie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua !

    E foarte bun si necesar toturialul despre lectii .
    Am un baietel de 6 ani care a primit cadou o orga si doresc sa-l invat sa cante la ea.
    Nu am timp si nici bani pentru scoala de arta si ar dor sa poata continua . Prima lectie deja a invatat-o dupa vidoeoclip .Mii de multumiri !

    Cu respect ,
    Mama lui Andrei

    RăspundețiȘtergere
  8. salut maestre,te deranjez din nou cu un update la ce am spus anterior.Am desfacut orga si am rezolcat cu pitch-band-ul,acum nu se mai transpune si merge ok,nu l-am reparat,ci momentan l-am anulat,pana o sa il repar.De aasemenea,am aflat ca ceea ce vreau eu sa invat de la tine la orga,mai ales pentru melodiile de ascultare,se numesc"treceri",foarte importante de altfel.Dak ai putea posta cateva pe blog pentru ascultari,hore,sarbe etc.ti-as fii foarte recunoscator,multumesc anticipat,Cosmin!

    RăspundețiȘtergere
  9. SALUT MA NUNESC BARANESCU LIVIU SI IMI PLACE FOARTE MULT SITEUL DUMNEAVOSTRA DACA SE POATE VA PUNET CAT MA MULTE TUTORIALE PT CA SUNTETI CEL MAI BUN.CUM POT SA DEVIN MEBRU SA POT INTRA MEREU.VA MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut!As dori si eu daca se poate un tutorial la melodia Adrianei Antoni-Dorul de copilarie o caut de mult timp si nu am gasit nimic.Precizez ca la orga cant de 1 an,deci am ceva exp.Ai putea sa imi dai si mie un tutorial la melodia asta prin mail? Multumes mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. salut,in legatura cu accesul permanent la blog...e ceva ce ar trebui sa stiu sau sa fac pentru a avea acces permanent?
    din cauza blogului tau mi.am descoperit o latura ascunsa,am ajuns de mi.am luat si orga...un yamaha ypt 220.e buna sau rea pentru inceput?
    P.S. esti fenomenal si explici foarte bine...respect pentru munca depusa

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara

    Am un pusti de 13 ani, i-am luat o clapa YAMAHA YPT-220 (asa ca pentru invatacei), si daca se poate l-as indruma sa vad poate se prinde ceva de el.

    Multumim frumos.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna seara,

    Am accesat site-ul dumneavoastra, meditatii-orga-clape, am vizualizat un tutorial, dar nu am acces la altul.
    Ma puteti ajuta? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna seara.Maestre ,am urmarit tutorialele dvs. de pe ,,blogspot.ro,si pot sa afirm ca am ramas profund impresionat cat de reusite sant,si cat de mult pot ajuta un incepator la orga,unul ca mine care habar n-aveam de clape si care imi doresc fff. mult sa cant la orga,asa pentru mine,prieteni la mici petreceri in familie.Datorita tutorialelor dvs. am reusit primul pas.As dori sa va contactez pe adresa de email,cea de pe sit.nu stiu daca mai e valabila.Nota 10+ pentru tutoriale initiere orga.Multa sanatate,bucurii si inpliniri,si un sfarsit de saptamana placut din partea mea.

    Sender: ION GAI

    RăspundețiȘtergere
  15. Salut as vrea sa te rog ceva daca vrei sa faci un tutorial la Sarba de la Lerlesti te rog frumos n-o gasesvc pe nicaieri si tu face bune tutorialele.Te rog mult nu ma refuza.Multumesc

    Sender: bunaiasu_crystyna@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Salut, sunt Ionut din hunedoara as vrea sa accesez si io la tutorialele tale. Sunt incepator cu orga. Mersi

    Sender: cristyitaly2009@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Ai putea pune tutorial cu cateva genuri de triluri si triolete ca sa ne exersam mai bine degetatia si pt o practica mult mai buna si corecta a lor?...multumesc anticipat

    Sender: laurlele22@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Salut as avea nevoie de meditatiile tale doar ca imi trebuie invitatie...multumesc si tineo tot asa avem nevoie de sfaturile si tutorialurile tale...bravo maestre

    Sender: laurlele22@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Maestre pui un tutoprial la sarba, http://www.youtube.com/watch?v=fH110KB1_Bo (Preview) iti st recunoscator mersi mult.

    Sender: cosminmirea85@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Va multumim pentru munca depusa si as dorii o invitatie deoarece imi doresc mult sa invat sa cant la orga .mi am cumparat o orga si tutorialele dumneavoastra mi ar fii de mare ajutor.va multumesc.

    Sender: florinlungociu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt un incepator si pasionat de muzica , si as vrea daca se poate sa-mi dati si mie o invitatie , am un acordeon weltmeister si as vrea sa invat sa cant .
    Va multumesc Anticipat.

    Sender: qi100_qi100@yahoo.it

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna ziua! Am vazut pe google ce stiti sa faceti si pe acel site in care aveati aceasta adresa de Mail.A-ti putea sa imi trimiteti un Mail cu notele din care esti formata o hora?(adica: do,re,mi,fa,sol...etc.)v-as fi recunoscator.Multumesc anticipat!!!Cu respect si stima!

    Sender: kata_anakyn@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua,

    Ma incadrez perfect in categoria de oameni carora e adresat acest blog (http://meditatii-orga-clape.blogspot.ro/) ce l-am descoperit din greseala, avand o orga acasa si o tentativa mai veche de a invata sa cant:). Am inteles ca pentru a avea acces permanent la blog trebuie sa va trimit un mail. Astept raspuns,

    Cu respect.


    Sender: dan_iuli2007@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. ...buna sa va fie ziua ,dl.Dinu.
    Numele meu este nelu si mi-a placut motivatia dmv.scrisa in rubrica scopului dmv.,am inteles ca trebuie sa va trimet un email,l-am trimes , si as dori sa mai incerc din nou dupa repetate incercari ,sprijinit de dmv.sa invat din nou.

    Va multumesc pt.efortul depus si bunul Dumnezeu sa va rasplateasca pt.efortul depus de a ne ajuta sa invatam sa cantam.

    Sender: patrumatic@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Multumim pentru comentariu! Va mai asteptam si alta data sa va spuneti parerea.
Puteti face sugestii cu cantecele preferate si eu voi incerca sa fac un tutorial cat mai bun.
p.s. comentariile se publica dupa verificare